(gr-en) ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΗΣ FAI/FRI

Culmine riceve e pubblica:

Είναι μια υπέροχη στιγμή, η στιγμή που ο εχθρός γονατίζει και πέφτει από την αποφασιστικότητα των αδερφών σου. Πριν από λίγες μέρες ο διευθύνων σύμβουλος- μάγιστρος της εταιρίας πυρηνικής ενέργειας  AnsaldoNucleare, RobertoAdinolfi, πυροβολήθηκε από τα αδέρφια μας του πυρήνα Όλγα της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας (FAI)-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FRI).


RobertoAdinolfi  είναι ένας αρχιερέας του νέου ολοκληρωτισμού της επιστήμης και των προσταγών της τεχνολογίας. Η επιστήμη, είναι πλέον η σύγχρονη θρησκεία της εποχής μας, που υπόσχεται σε μια απαθή κοινωνία το λήθαργο μιας γεμάτης κοιλιάς και τεχνητών παραδείσων με αντάλλαγμα την ψυχρότητα μιας άδειας καρδιάς πνιγμένης στο συμβιβασμό.


Η αυτοκρατορία του επιστημονικού ολοκληρωτισμού τρέφεται με την ματαιοδοξία ενός ανθρωποκεντρικού εξουσιαστικού πολιτισμού. Ενός πολιτισμού που επιβάλλεται πάνω στις επιθυμίες μας, στις επιλογές μας, στη φύση, στα ζώα και μετατρέπει την ζωή σε ένα ποσοτικό μέγεθος για να χωρέσει στις μίζερες στατιστικές του. Την ίδια στιγμή ο σύγχρονος άνθρωπος καταλήγει ανίκανος να τολμήσει να ζήσει αυθεντικά, χωρίς υποκρισία, και καθώς βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην εξάρτηση του από τα τεχνολογικά υποκατάστατα της πραγματικής ζωής δημιουργεί ψευδαισθήσεις και επιφανειακές σχέσεις.
Τώρα με τις επιστημονικές ανακαλύψεις τους μπορεί να “προσφέρουν” περισσότερο χρόνο να γεράσουμε μας στερούν όμως τον τρόπο να ζήσουμε αυθεντικά. Έτσι η επιστήμη γεννάει το πιο ψυχρό από όλα τα τέρατα του ανθρώπινου παραλογισμού. Γεννάει τον τεχνολογικό εκφασισμό της ζωής μας. Γεννάει τον γενετικό έλεγχο, την ηλεκτρονική παρακολούθηση, τα εργαστηριακά πειραματόζωα, τις έρευνες των στατιστικών, τη δικτατορία των μηχανών και των αριθμών.

 

Παράλληλα οι αρχιερείς της πυρηνικής ενέργειας όπως ο Adinolfi  δηλητηριάζουν και λεηλατούν τη φύση, τα ζώα και τους ανθρώπους ντύνοντας τα επιστημονικά τους εγκλήματα με τον μανδύα της εξέλιξης. Οι πυροβολισμοί στον Adinolfi είναι η νέα ποίηση της αναρχικής δράσης. Στην κοινωνική μηχανή της αποχαύνωσης και του συμβιβασμού ποτέ δεν θα λείψουν οι ανθρωπιστικές εκκλήσεις και οι ρεφορμιστικές αναστολές για τον “σεβασμό” της ανθρώπινης ζωής. Όμως στον δικό μας συνειδησιακό κώδικα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν τρέφουμε κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή ως ΑΥΤΑΞΙΑ. Η ανθρώπινη ζωή από μόνη της αυτό που κάνει είναι να παράγει την δυνατότητα ΕΠΙΛΟΓΩΝ. Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ είναι αυτές που της δίνουν αξία ή την ευτελίζουν και την απαξιώνουν. Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος να σεβαστούμε την ανθρώπινη  ζωή των μικρών  και μεγάλων τυρράνων όπως ο Adinolfi που ούτε για μια στιγμή δεν σεβάστηκαν τις δικές μας ζωές.


Η πρακτική των ένοπλων επιθέσεων ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι το νέου αναρχικού αντάρτικου πόλης. Η επιλογή των ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ της FAI/FRI να ονομάσουν τον πυρήνα που επιτέθηκε στον
Adinolfiπυρήνα Όλγα για την συντρόφισσά μας Όλγα Οικονομίδου είναι μεγάλη τιμή για εμάς και μια βαθιά πράξη φιλίας που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.Οι σφαίρες και τα λόγια της FAI/FRI κατόρθωσαν να σπάσουν το απόρθητο των ειδικών συνθηκών που έχουν επιβληθεί στην Όλγα στη φυλακή Διαβατών, και να εισβάλλουν στο κελί της απομόνωσης που κρατείται τιμωρημένη πειθαρχικά, παρακολουθούμενη 24 ώρες το 24ωρο από κάμερα, χαρίζοντάς της δύναμη και χαμόγελο γνωρίζοντας ότι όλα συνεχίζονται.

Για εμάς η Ιταλική FAI/FRI είναι το δεύτερο σπίτι της Συνωμοσίας και η μισή μας καρδιά της ανήκει. Ανυπομονούμε για την ώρα που μαζί με τις αδερφές και τους αδερφούς της FAI/FRI θα συμπράξουμε και θα ξεχυθούμε σε νέες μάχες για την διαρκή αναρχική εξέγερση. Τόσο η FAI/FRI όσο και η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς δεν είναι η συνταγή για έτοιμες απαντήσεις, είναι όμως ένας καλός τρόπος να αρχίσει κανείς τις ερωτήσεις και τις αναζητήσεις για μια αυθεντική και ελεύθερη ζωή. Σύντροφοι της FAI/FRI κάθε μας λέξη και μια σφαίρα, κάθε σας σφαίρα και μια σκέψη… Και ο γεμιστήρας της ζωής μας συνεχίζει να γεμίζει με όνειρα, επιθυμίες, αγωνίες, δάκρια, χαμόγελα, ανησυχίες, συζητήσεις, πράξεις…


Μια μέρα μετά την ανάληψη ευθύνης από τον πυρήνα Όλγα της FAI/FRI, πληροφορηθήκαμε από τα media ότι η εισαγγελία της Μπολόνια, μέσω της γελοίας μαριονέτας – δημόσιου κατήγορου EnricoCieri, εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον μας για το παγιδευμένο δέμα στον Μπερλουσκονι. Πιο συγκεκριμένα εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για πέντε από εμάς (Π.Αργυρού, Γ.Νικολόπουλος, Χ.Χατζημιχελάκης, Γεράσιμος και Χρήστος Τσάκαλος) καθώς και για 2 άσχετους τύπους που δεν έχουν καμία σχέση με τη Συνωμοσία και με την εξεγερσιακή αναρχία της FAI/FRI.

Τα εντάλματα εναντίον μας είναι τα αντίποινα της εισαγγελίας της Μπολόνια για το χτύπημα των αδερφών μας του πυρήνα Όλγα FAI/FRI. Είναι μια απελπισμένη προσπάθεια των ιταλικών αρχών να διακόψουν και να εμποδίσουν το άτυπο διεθνές δίκτυο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δεκάδων πυρήνων της FAI/FRI. Μάταια όμως. Η πρόσκληση-πρόκληση των Ιταλών συντρόφων για την δημιουργία μιας άτυπης αναρχικής ομοσπονδίας των αναρχικών της πράξης και η διαρκής εξέλιξή της βρίσκεται ήδη στα μυαλά και τις καρδιές συντρόφων από όλο τον κόσμο. Καμιά δίωξη ποτέ και πουθενά δεν μπορεί να την σταματήσει.

Οι σύντροφοι της FAI/FRI είχαν γράψει σε κείμενο τους “Μην πεις ότι είμαστε λίγοι” και εμείς τώρα προσθέτουμε “Μην πεις ότι μπορούν να μας σταματήσουν…”. Η Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία ταξιδεύει πάνω από σύνορα και πόλεις κουβαλώντας μαζί της την ορμή της διαρκούς αναρχικής εξέγερσης. Εμείς ο πυρήνας φυλακισμένων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και ο σύντροφος και αδερφός μας Θεόφιλος Μαυρόπουλος είμαστε ΜΑΖΙ με την FAI/FRI σε αυτό το ταξίδι δίχως επιστροφή. Έχουμε κάψει τις γέφυρες πίσω μας και οι αναστολές έχουν πεθάνει. Είμαστε αναρχικοί της πράξης και το μόνο που έχουμε να πούμε με την εισαγγελία της Μπολόνια είναι το εξής: Τα εντάλματα σας δεν είναι παρά απλά κωλόχαρτα για εμάς και αδιαφορούμε παντελώς για την γελοιότητα της ύπαρξης σας ως δικαστικοί εκπρόσωποι του Ιταλικού κράτους. Σήμερα είναι μια επικίνδυνη εποχή για την μαφία των εισαγγελέων. Η ζωή σκουληκιών σαν εσάς μπορεί να συναντηθεί με μια δυνατή βροχή από σφαίρες, με μια ισχυρή βόμβα στο αυτοκίνητο σας ή με ένα εκρηκτικό δέμα στα χέρια σας… Τα εντάλματα σύλληψης ως αντίποινα εναντίον μας είναι ακόμα μια περήφανη απόδειξη ότι ο πυρήνας Όλγα της FAI/FRI έπραξε με εξαιρετική ακρίβεια ενάντια στον εχθρό πανικοβάλλοντας τον. Τα χτυπήματα που ανακοίνωσαν οι αδερφές και οι αδερφοί μας μέσα από την προκήρυξη τους είναι μια θαυμαστή συνέχεια της πρόκλησης που έχει εξαπολύσει τόσο η FAI/FRI όσο και η Σ.Π.Φ.  ενάντια στην εξουσία και την κοινωνική μηχανή. Είναι η πρόκληση της διαρκούς αναρχικής εξέγερσης. Είναι η πρόκληση της διεθνούς σύμπραξης των αναρχικών της πράξης.

Και αν κάποιοι τώρα βρισκόμαστε αιχμάλωτοι στα χέρια του εχθρού αυτό δεν μας φοβίζει ούτε μας κάνει να μετανιώνουμε. Αντίθετα η φυλακή τρέφει τον λύκο μέσα μας και η οργή μας ενάντια στην εξουσία και την κοινωνία της μεγαλώνει. Όλοι εμείς μαζί με τον Eat, τον Billy, τον Gabriel, τον Marco, την Silvia, τον Billy, τον Costa, τον Jock και τους φυλακισμένους συντρόφους στην Χιλή, στο Μεξικό, στην Ιταλία και αλλού, ούτε για μια στιγμή δεν μείναμε μόνοι. Γιατί έχουμε όλους εσάς, τα άγνωστα ελεύθερα αδέρφια μας, που τις πράξεις σας τις αισθανόμαστε πράξεις μας και τα λόγια σας συναντιούνται με τα δικά μας…


ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ FAI/FRI ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

 

Μέλη του Πυρήνα Φυλακής της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς

Όλγα Οικονομίδου

Γιώργος Πολύδωρος

Γεράσιμος Τσάκαλος

Παναγιώτης Αργυρού

Χρήστος Τσάκαλος

Δαμιανός Μπολάνο

Μιχάλης Νικολόπουλος

Γιώργος Νικολόπουλος

Χάρης Χατζημιχελάκης

Και ο αναρχικός σύντροφος Θεόφιλος Μαυρόπουλος.

* * * * *

CCF – Bullets of words for the bullets of FAI/FRI

translation en.contrainfo

It is a wonderful moment, the moment that the enemy kneels and falls from the determination of your brothers and sisters. A few days ago Roberto Adinolfi, CEO-magister of the nuclear energy company Ansaldo Nucleare, was shot by our brothers and sisters of the Olga Cell of the Informal Anarchist Federation (FAI)–International Revolutionary Front (FRI).

Roberto Adinolfi is a high priest of the new totalitarianism of science and technology imperatives. Science has become the modern religion of our time, promising an apathetic society the lethargy of a stuffed belly and artificial paradises in exchange for the coldness of an empty heart drowned in compromise.

The empire of scientific totalitarianism is fed by the vanity of an anthropocentric authoritarian civilization. A civilization imposed on our desires, our choices, the nature and animals, turning life into a quantitative scale to fit its miserable statistics. At the same time, contemporary people end up unable to even dare to live authentically, without hypocrisy, and as they sink deeper into their reliance on technological substitutes of real life they create illusions and superficial relationships. Now, with their scientific discoveries, they can ‘offer’ us more time to grow old but deprive us of a way to live authentically. So, science generates the coldest of all monsters of the human folly. It lays the technological fascistization of our lives. It lays genetic testing, electronic monitoring, laboratory animals, research statistics, the dictatorship of machines and numbers.

Alongside the high priests of nuclear energy like Adinolfi poison and plunder the nature, animals and people, dressing up their scientific crimes in the guise of evolution. The shootings of Adinolfi are the new poetry of anarchist action. In the social machine of indolence and compromise, the humanitarian appeals and the reformist inhibitions concerning ‘respect’ for human life will never miss. But in our own consciousness code things are clear. We don’t have any respect for human life as SELF-WORTH. What human life per se does is to produce the option of CHOICES. The CHOICES are those that give value to human life, or devalue and trivialize it. Thus, what is the reason to respect the human life of small and large tyrants like Adinolfi, who haven’t for even a moment respected our own lives?

The practice of armed attacks was, is and will be an integral part of the new anarchist urban guerrilla warfare. The choice of the COMRADES of FAI/FRI to name the cell that has attacked Adinolfi as Olga Cell after our comrade Olga Ekonomidou is a great honour for us and a profound act of friendship, one we will never forget. The bullets and the words of FAI/FRI have managed to break the impregnable of the specific conditions imposed on Olga in Diavata prisons and to storm the solitary cell where she is being held under disciplinary punishment, monitored 24 hours a day through CCTV camera; they have, thus, given her strength and smile now that she knows everything continues.

For us the Italian FAI/FRI is the Conspiracy’s second home, and half of our heart belongs to the Italian FAI/FRI. We look forward to the time when we will join our sisters and brothers of FAI/FRI and surge forward into new battles for the lasting anarchist insurrection. Both FAI/FRI and Conspiracy of Cells of Fire are not a prescription for canned answers, but they are a good way to begin with questions and queries for an authentic and free life. Comrades of FAI/FRI: may a bullet come with our every word, as thought comes with your every bullet… And life’s magazine continues to be loaded with dreams, desires, anxieties, tears, smiles, concerns, discussions, actions…

One day after the responsibility claim by the Olga Cell of FAI/FRI, we were informed by the media that the Bologna’s prosecution office, via the ridiculous puppet–public prosecutor Enrico Cieri, issued arrest warrants against us for the booby-trapped parcel that was sent to Berlusconi. More precisely, arrest warrants were issued for five of us (Panagiotis Argirou, Giorgos Nikolopoulos, Haris Hadjimihelakis, Gerasimos Tsakalos and Christos Tsakalos), as well as for two unrelated guys that have no connection whatsoever with the Conspiracy and the insurrectionary anarchy of FAI/FRI.

The warrants against us are in retaliation by the Bologna’s prosecution office for the attack of our sisters and brothers of the FAI/FRI Olga Cell. It is a desperate attempt of the Italian authorities to interrupt and impede the informal international network that has developed among the tens of FAI/FRI cells. But in vain. The invitation-inducement of Italian comrades to create an informal anarchist federation of anarchist of praxis and its constant advancement is already in the minds and hearts of comrades from around the world. No prosecution can ever stop it anywhere.

The comrades of FAI/FRI had written in one of their texts ‘Do not say that we are few,’ and we now add ‘Do not say that they can stop us…’ The Informal Anarchist Federation travels over borders and cities, carrying with it the momentum of a lasting anarchist insurrection. As the CCF imprisoned members’ cell, along with our comrade and brother Theofilos Mavropoulos, we are TOGETHER with the FAI/FRI on this journey of no return. We have burned the bridges behind us, and any inhibition has died. We are anarchists of praxis, and all we can say to the Bologna’s prosecution office is this: Your warrants are nothing but shitpapers to us, and we are completely indifferent towards the ridiculousness of your existence as the Italian State’s judicial representatives. It is a dangerous time for the prosecutors’ mafia nowadays. The lives of worms like you might soon meet with a heavy rain of bullets, or a powerful bomb in your car, or an explosive parcel in your hands… The arrest warrants in retaliation against us is yet another proud proof that the FAI/FRI Olga Cell counteracted with outstanding accuracy, causing panic in the enemy. The attacks that our sisters and brothers preannounced through their communiqué are an admirable continuation of the challenge unleashed by both FAI/FRI and CCF against the Power and the social machine. That is the challenge of the lasting anarchist insurrection. That is the challenge of the international cooperation of anarchists of praxis.

And if some of us are now captives in the enemy’s hands, that does not frighten us or make us regret. On the contrary, prison feeds the wolf within us, and our rage against the Power and its society grows stronger. All of us, along with Eat, Billy, Gabriel, Marco, Silvia, Billy, Costa, Jock and the imprisoned comrades in $hile, Mexico, Italy and elsewhere, nor for a moment were we left alone. Because we have all of you, the unknown free brothers and sisters, whose actions we feel as our own actions, whose words are met with our own…

WAR AGAINST THE SOCIAL MACHINE

LONG LIVE THE LASTING ANARCHIST INSURRECTION

FOR THE STRENGTHENING AND DIFFUSION OF FAI/FRI
AND THE BLACK INTERNATIONAL OF ANARCHISTS OF PRAXIS

Members of the Prison Cell of the Conspiracy of Cells of Fire
Olga Ekonomidou
Giorgos Polidoros
Gerasimos Tsakalos
Panagiotis Argirou
Christos Tsakalos
Damiano Bolano
Michalis Nikolopoulos
Giorgos Nikolopoulos
Haris Hadjimihelakis

And the anarchist comrade
Theofilos Mavropoulos.

source

Questa voce è stata pubblicata in presxs e contrassegnata con , , , , , , , , , , , , , , . Contrassegna il permalink.